ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο εκθεσιακός χώρος επίπλων κουζίνας Cucina mia, δημιουργήθηκε το 2003 προκειμένου να γίνει η απόκτηση ποιοτικής Ιταλικής κουζίνας απολύτως εφικτή για το κάθε Ελληνικό σπίτι, ανεξαρτήτως οικονομικού budget. Σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, στην κεντρική λεωφόρο του Ν.Ηρακλείου (Λεωφόρος Ηρακλείου 493, Ν.Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14122), είμαστε απολύτως πεπεισμένοι ότι θα μπορέσετε να βρείτε ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε για το δικό σας χώρο.

Για το λόγο αυτό έχουν επιλεχθεί ως προμηθευτές, Ιταλικοί οίκοι, οι οποίοι ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής που μας διακρίνουν, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η Cucina mia είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των πιστοποιημένων Ιταλικών εργοστασίων Επίπλων Κουζίνας Ciesse Cucine και Framasil, του Ιταλικού εργοστασίου Ντουλαπών BAZZONI και αντιπροσωπεύει επίσης τα Ιταλικά εργοστάσια Arredo3 Cucine, MOBILTURI και NETCUCINE.

Στον εκθεσιακό μας χώρο, εκτός από έπιπλα κουζίνας, θα μπορέσετε επίσης να βρείτε Ιταλικές κλασικές και μοντέρνες ντουλάπες υπνοδωματίων εξαιρετικής ποιότητας και ειδικών τεχνοτροπιών, Ιταλικά έπιπλα μπάνιου, εσωτερικές πόρτες υπνοδωματίων, laminate και ξύλινες, ηλεκτρικές συσκευές για τον εξοπλισμό της κουζίνας σας, διαφόρων εταιριών, νεροχύτες και μπαταρίες, πλακάκια κουζίνας, καθώς και διάφορα άλλα αξεσουάρ κουζίνας.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Καρατζάς Ιωάννης, έχοντας την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση στον χώρο της κατασκεύης επίπλων, καθώς ο ίδιος υπήρξε κατασκευαστής εξαιρετικών επίπλων για 45 χρόνια, με δικό του εργοστάσιο, είναι σε θέση να δίνει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να ανακύψει, και να εγγυηθεί σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό του, ένα τελικό αποτέλεσμα απαράμιλλης ποιότητας και αισθητικής.

Επισκεφθείτε μας λοιπόν στην έκθεση μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου 493, Ν.Ηράκλειο Αττικής (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2846613), για να μελετήσουμε την κάτοψη του χώρου σας και να σας παρουσιάσουμε σε έγχρωμο φωτορεαλιστικό σχέδιο την πρόταση μας για την κουζίνα σας, μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

Εναλλακτικά στείλτε μας κάτοψη του χώρου σας στο email μας contact@cucinamia.gr και θα σας καλέσουμε εμείς για να ορίσουμε ραντεβού όπου θα συζητήσουμε το σχέδιο για τον δικό σας χώρο μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

Σας προσκαλούμε στην έκθεσή μας, στο Ν.Ηράκλειο Αττικής, για να σας κάνουμε μια δωρεάν μελέτη της κουζίνας σας, να σας την προβάλλουμε σε έγχρωμο φωτορεαλιστικό σχέδιο σε οθόνη τηλεόρασης και να σας γνωρίσουμε από κοντά……!!!