ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η καθημερινή μας προσπάθεια για να σας κρατούμε ενημερωμένους.

Η ενότητα αυτή θα ενημερώνεται συνεχώς σχετικά με τα νέα προϊόντα της εταιρίας μας, καθώς και τις προσφορές μας.

Τα νέα μοντέλα που σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε θα συνοδεύονται από μεγάλη ποικιλία φωτογραφιών, καθώς επίσης θα περιγράφονται με τον πιο λεπτομερή τρόπο, προκειμένου να είναι δυνατή η πλήρης αναγνώριση της ποιότητας κατασκευής και σχεδιασμού των προϊόντων μας.

22.05.2019

Ώρα για Καλοκαιρινή Ανανέωση ! Επισκεφτείτε τώρα την Cucina mia και επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας για -40% σε νέες παραγγελίες σε Έπιπλα Κουζίνας, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από πιστοποιημένα επώνυμα εργοστάσια! Αντιπροσωπεύουμε μεγάλα Ιταλικά Εργοστάσια όπως Ciesse Cucine, Framasil, Arredo3 Cucine, Mobilturi, NETCUCINE.

Ανακαινίζετε AirBnB; Ανακαινίζετε την κατοικία σας; Επισκεφθείτε μας στην έκθεση μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου 493, Ν.Ηράκλειο Αττικής (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2846613), για να μελετήσουμε την κάτοψη του χώρου σας και να σας παρουσιάσουμε σε έγχρωμο φωτορεαλιστικό σχέδιο την πρόταση μας για την κουζίνα σας, μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

Εναλλακτικά στείλτε μας κάτοψη του χώρου σας στο email μας contact@cucinamia.gr και θα σας καλέσουμε εμείς για να ορίσουμε ραντεβού, όπου θα συζητήσουμε το σχέδιο για τον δικό σας χώρο μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

 

03.04.2017

NEW MODELS! Δείτε τα Νέα Μοντέλα μας Zoe στη Μοντέρνα Σειρά Ιταλικών Επίπλων Κουζίνας και Isotta στην Κλασική Σειρά Ιταλικών Επίπλων Κουζίνας! Επισκεφτείτε τώρα την Cucina mia και επωφεληθείτε από την προσφορά μας για αποπληρωμή σε έως και 24 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, σε όλη την γκάμα των προϊόντων μας, τα οποία παράγονται αποκλειστικά από πιστοποιημένα επώνυμα εργοστάσια!

Επισκεφθείτε μας λοιπόν στην έκθεση μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου 493, Ν.Ηράκλειο Αττικής (τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2846613), για να μελετήσουμε την κάτοψη του χώρου σας και να σας παρουσιάσουμε σε έγχρωμο φωτορεαλιστικό σχέδιο την πρόταση μας για την κουζίνα σας, μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

Εναλλακτικά στείλτε μας κάτοψη του χώρου σας στο email μας contact@cucinamia.gr και θα σας καλέσουμε εμείς για να ορίσουμε ραντεβού όπου θα συζητήσουμε το σχέδιο για τον δικό σας χώρο μαζί με την οικονομική μας προσφορά!

03.09.2014

Η Cucina mia παρουσιάζει το νέο μοντέλο Erika στη μοντέρνα σειρά Ιταλικών Επίπλων Κουζίνας! Μοντέρνα εξαιρετική αισθητική σε υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε απίστευτες τιμές εισαγωγής! Επισκεφτείτε τη σελίδα του μοντέλου Erika στην κατηγορία Κουζίνα-Μοντέρνα Σειρά για πλούσιο φωτογραφικό & πληροφοριακό υλικό του νέου μοντέλου!

25.06.2013

Η Cucina mia παρουσιάζει το νέο μοντέλο Space στη μοντέρνα σειρά Ιταλικών Επίπλων Κουζίνας !! Μοντέρνα εξαιρετική αισθητική σε υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε απίστευτες τιμές εισαγωγής!! Επισκεφτείτε τη σελίδα του μοντέλου Space στην κατηγορία Κουζίνα-Μοντέρνα Σειρά για να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό του νέου μας μοντέλου!!

11.06.2013

Έφτασε το νέο μοντέλο Alisia στη μοντέρνα σειρά Ιταλικών Επίπλων Κουζίνας που παρουσιάζει η Cucina mia!! Μοντέρνα αισθητική σε υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε απίστευτες τιμές!! Επισκεφτείτε τη σελίδα του μοντέλου Alisia στην κατηγορία Κουζίνα-Μοντέρνα Σειρά για να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό και πληροφοριακό υλικό του νέου μας μοντέλου!!